Om meg

Mitt navn er Jørgen Næss Berge. Jeg bor på Hadeland, et stille og rolig sted, en times tid nord for Oslo. Sommeren 2012 var jeg ferdig utdannet lærer. Året etter ble jeg ferdig med en bachelor i IT og informasjonssystemer. Til tross for mulighetene flere utdanninger gir jobber jeg til daglig som lærer.

Jeg er veldig interessert i IT og elektronikk. Både «fikling» med «duppedittene» og hvordan de kan anvendes i undervisningen. Jeg bruker gjerne smartboard, iPader og PCer i undervisningen, og  jeg sitter med oppfattelsen av at mulighetene disse verktøyene gir generelt utnyttes for dårlig.

Som ganske nyutdannet har jeg også blitt overrasket over hvor lite som faktisk deles av undervisningsopplegg og metoder. Jeg har til stadighet tenkt: «Dette finner jeg sikkert på nett» i det jeg har startet på nye temaer. Gang på gang har jeg søkt og funnet ut at utvalget av delt undervisningsopplegg er meget begrenset. Jeg bestemte meg derfor får å lage denne siden i håp om å kunne klare å dele noe av det jeg gjør med dere der ut 🙂

Er du på utkikk etter nyttige nettressurser anbefaler jeg at du tar en titt på linker.

Er du på utkikk etter nedlastbart undervisningsmateriale kan du ta en titt på nedlastingssidene.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *